Imamo Rešenja Za Vaš Ukus

Na osnovu Vaših instrukcija pripremićemo predloge koji će Vam pomoći da lakše zamislite kako bi se ogovarajući proizvodi iz naše ponude uklopili u Vaš enterijer.

Optimizacija Materijala

Uređenje enterijera ima za cilj da Vaše prostorije učini ne samo lepšim, već i boljim za život. Dizajneri enterijera kombinuju estetski sa tehničkim aspektom, stvarajući prostore koji čine boravak u njima prijatnim, a život lakšim.

Sečenje Po Meri

U okviru ponude pločastih materijala u našoj maloprodaji, nudimo i usluge svih vrsta sečenja po meri, kako za stolare, tako i za individualne kupce.

Kantovanje i Lepljenje

Kantovanje se obavlja isključivo pomoću PU lepka koji je otporan na toplotu i vodonepropusan. Iskrojeni elementi se kantuju na četiri strane ili prema Vašim željama sa ABS kant trakama. Želite kantovanje sa ABS kant trakama debljine od 0,5 mm, 1 mm ili 2 mm? To sve spada u našu standardnu ponudu

Transport

Prilikom transporta na prvo mesto stavljamo zastitu vašeg nameštaja i enterijera. Potrebno je zaštititi teret od bilo kakvog ostecenja i osigurati ga unutar vozila tokom samog transporta.
Strucan i uigran tim ce uvek izaci u susret Vasim potrebama i na krajnje profesionalan nacin obaviti svoj zadatak.